top of page
Madeliefjebloemen

Groeien
vanuit
je hart

IMG_6841.JPG
293410307_393435972877016_3316522591196472021_n.png

WEGWIJZERS & COACHING voor kinderen én hoed(st)ers


Thuiskomen bij jezelf

Hallo hoed(st)er!

Hier mag je volledig thuiskomen bij jezelf. Rust vinden in je hoofd, hart én lichaam. Wil je stappen zetten in daadkracht en discipline om je doelen te bereiken? Een open mind ontwikkelen om te handelen in lastige situaties? Begrijpen welke signalen je lichaam je geeft? Voelen waar jouw diepste verlangens liggen? Jouw oerkracht als wegwijzer leren gebruiken.

Iedereen, jong en oud, die bewust wil groeien én die zich op een of andere manier gevangen voelt door lichamelijke klachten, emoties, gedachten, patronen, verwachtingen, hooggevoeligheid, slaapproblemen, moeilijkheden op school of het werk, angsten, teveel aan prikkels … of zichzelf een zalig voedend cadeau wil geven is helemaal welkom!

Wat zou er gebeuren als jij jouw grootste angst die jou maar al te vaak tegenhoudt, kunt omzetten in de grootste drijfveer achter jouw intenties? De kracht van je hart is goud waard!

Ja, ik wil vanuit eenvoud en flow leven!
 

Services
Tarwe veld
DSC_0143.JPG
 De verbinding tussen lichaam & geest wordt via de voeten in beweging gezet. De weg naar meer ontspanning, kracht én helderheid.
Image by Fuu J
Leven met goesting, zelfvertrouwen én zo jouw verlangens vormgeven. 
Ruimte maken om in jouw kracht te staan.
DSC_0116.jpg
Van kinderyoga tot toverklassen waar actie, rust en groei centraal staan. Een gezond lichaam hangt samen met een gezonde geest. 
Jong geleerd, is oud gedaan!
De missie van GEZOND GEGROND GROEIEN is om de stroming, de levensvreugde en de kracht van jouw hart opnieuw te voelen en te ervaren. Om diepere verlangens te voeden, om contact te maken met jouw eigenste wijsheid, met de oneindige kracht van jouw zelfgenezende vermogens.

Jij kunt weer gaan schitteren vol vitaliteit, zelfliefde, zelfvertrouwen, goesting, daadkracht, ... .
Het LEVEN weer ten volle BELEVEN. 

Gezondheid is een verhaal van harmonie tussen schijnbaar losse elementen.

 

Groeien
vanuit
je hart

IMG_6999.JPG

Ik ben Linde Vandaele.

Van nature ben ik gedreven en geïnspireerd door kinderen, gezondheid en de natuur. Opgroeien deed ik op de boerderij tussen planten en dieren, met een onderzoekende en vooral verwonderde blik naar de wereld rondom mij.  

Mijn holistische visie start bij jouw voeten, jouw ankerpunten met Moeder Aarde die in verbinding staan met jouw ganse lichaam én levensweg. Want jouw voeten gaan mee op al jouw tochten. Samen mét het hart, jouw innerlijk ankerpunt, dat de weg van je pure kern, je hartsverlangen en je levensvreugde laat stromen.  

Jij doet er toe! Niet één aspectje, jij helemaal!

Kies jij bewust om te groeien en heel te worden vanuit je hart?

Dan ben je héél erg welkom!

Ja, helemaal!

Laat het goud in jezelf schitteren!
 

Services
Gelukkige kinderen
Hoed(st)er & KIND

Wij zijn hoed(st)ers, dat zijn (groot)ouders, begeleiders, beschermers, caretakers, leerkrachten, trainers ... van onze kinderen. 


Er is één actie.
Her-inneren wie we zijn.
Wat we al lang weten.
Kinderen beleven hét Leven, waar alles mogelijk is.


Wat als we dat voeden bij onze kinderen? Voordat hun aandacht gericht wordt op andere zaken.

Sluit je aan bij onze community als jij ook die droom wil voeden bij jouw kinderen.

 
bottom of page